Wie zijn wij?

Get to know us better!


  • The City Plug-in
  • Barbara van Druten & Niki Koutouras
  • Wie doet wat?
The City Plug-in is een creatief concept ter promotie van steden en hun aanbod. The City Plug-in ontwikkelt producten en voert projecten in opdracht uit. Hierin wordt een sterke verbinding gelegd tussen de consument, de (binnen)stad en haar ondernemers door middel van onderscheidende city-marketing. The City Plug-in vormt binnen haar product of project een visueel verbindend verhaal. Hierin worden door middel van collages, uiteenlopende aspecten verwerkt. Denk hierbij aan: routing, commercie, historie, educatie, bewegwijzering, kunst, cultuur, humor en online gadgets.
Van Druten heeft een kunstacademie-achtergrond (Maastricht en Praag) in Visuele Communicatie, en is onder meer bekend vanwege de kleurrijke informatieve digitale collages (’ARTvertisements') die op diverse plekken in openbare ruimtes te zien zijn in Leiden en omstreken. Na het starten van de samenwerking met Niki Koutouras hebben zij gewerkt met opdrachtgevers als Blaauwberg, de gemeente Leiden, Ibis Amsterdam, Burgy Bouwbedrijf, Marcel van Dijk Architektenburo, Economie 071, CML, Xenia, Vibu, JES, woningbouwcorporatie De Sleutels en Portaal. Koutouras is gespecialiseerd in visual marketing en heeft een retailachtergrond. Zij heeft concepten ontwikkeld voor onder meer de Bijenkorf, Mc Gregor House, Beversport, Supertrash, O’Neill en Scotch&Soda. Samen hebben zij de lijn ‘The City Plug-in’ bedacht, waaronder Het Leidsch Singelspel is uitgebracht. The City Plug-in is een product van ARTvertisements.
Barbara van Druten: Creative Director: verantwoordelijk voor de creatieve uitingen, management, conceptbedenker en bewaker, aansturing (rechtenvrij) beeldmateriaal, technische specificaties, dtp/drukwerk en alles wat binnen het creatieve proces valt. Niki Koutouras: Commercial Director: verantwoordelijk voor de organisatie, conceptbedenker en bewaker, aansturing, logistieke zaken, productie; voorbereiding, uitvoering en afronding.
Barbara-en-Niki_845x453 Foto © Renzo Candido

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!