[rev_slider home3]

  • Het Leidsch Singelspel
  • Video's
  • Sponsor
  • Staffelkorting
  • Gallery

Het Leidsch Singelspel

The City Plug-in heeft een Leids bordspel voor jong en oud ontwikkeld, gebaseerd op het toekomstige Singelpark. Het Leidsch Singelspel is een bordspel waarin diverse aspecten zoals bijvoorbeeld historische hoogtepunten van de stad, zowel visueel als inhoudelijk, verwerkt zijn. Diverse onderwerpen en belangrijke Leidse verhalen komen aan bod, zoals Leidens Ontzet, Goeie Mie, de Zijlpoort, de Meelfabriek, burgemeester Van der Werf en meer. Het Leidsch Singelspel is een educatief spel; de speler wordt gevraagd na te denken en te ontdekken wat er zich in onze stad afspeelt en heeft afgespeeld. De bedoeling van het spel is om in 32 stappen naar het eindpunt te komen, onderweg kom je vragen en opdrachten tegen over de Leidse geschiedenis. Beantwoord je een vraag correct? Dan ontvang je als beloning ‘noodmunten’ die je voor jezelf of tegen je medespeler kan inzetten. In het bijgeleverde boekje wordt dieper ingegaan op de Leidse geschiedenis. De opdrachten, vragen en achterliggende geschiedenis zijn zowel in het Nederlands als Engels weergegeven. Wij zijn zeer verheugd te kunnen melden dat mede dankzij uw hulp Het Leidsch Singelspel is verschenen als bordspel!
BESTELLEN SPONSOR WORDEN
U kunt het spel nog steeds bestellen zolang de voorraad strekt. Het spel kan vervolgens worden afgehaald bij Nieuwe Energie in Leiden. Bedrijven kunnen ook sponsor worden van Het Leidsch Singelspel.
A5-flyer-voorkant

Video's

Zie hieronder de teaser van Het Leidsch Singelspel; het boordsel! Hieronder een filmpje over de grote variant. Het Leidsch Singelspel neemt je op speelse wijze mee in de geschiedenis van Leiden. Je moet vragen beantwoorden of raadsels oplossen om verder te kunnen gaan. Gebruik daarvoor je mobiel (QR-reader) of een vragenlijst*. Leuk en leerzaam! Als extraatje kun je kortingsbonnen tegenkomen. Deze kun je inwisselen in de stad. Het spel is bedoeld voor Leidenaars en niet-Leidenaars van 8 tot 100 jaar. Ben je jonger, dan kun je het spel met een begeleider spelen. *Zolang de voorraad strekt! Powered by Portaal.

Donatie en sponsoring

Wat staat er tegenover? Mocht u zelf suggesties hebben, dan horen wij het graag! €100-€500 > Een actie van uw bedrijf in de digitale omgeving van het levensgrote Leidsch Singelspel. (Zie filmpje hieronder) €500-€1000 > Uw bedrijf of logo verwerkt in een van onze projecten (zie ook ARTvertisements.com voor meer info). €1000-€5000 > Het logo van uw bedrijf op de doos van Het Leidsch Singelspel. €5000,- > Logo op muntje (munt maakt deel uit van het spel).

Staffelkorting

Graag informeren wij u per mail over eventuele staffelkortingen. U kunt het spel alvast bestellen in de voorverkoop.

Gallery

Recente projecten

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!